Заявете демонстрация

История

1929

Началото...

Първоначалната идея за прахосмукачка без торба е родена през 1920 година. Джон У. Нюкомб изобретява "сепаратора" - устройство, което е предназначено за отделяне на прах и частици от въздуха. Лесли Х.Грийн вижда истинския потенциал в това изобретение и обединява сили с Нюкомб за да създадат "Нюкомб без торба."
През 1929 г., Green формира нова корпорация наречена Rexair, което означава "крал на въздуха." Докато нацията е във вихъра на Голямата депресия, компанията Rexair започва да произвежда, усъвършенства и разпространява почистващата система на Rexair .

1936

Интересът към Rexair расте

През 1936 г., Т. Russ Hill се присъединява към Rexair. Вдъхновен от уличните чистачи в Кентъки, Хил предлага идеята за включване на вода в дизайна на почистващата система на Rexair, която да улавя и задържа прахта и мръсотията. Това нововъведение прави почистващата система на Rexair уникален и ексклузивен продукт. Rexair разработи нов лозунг:
"Мократа прах не може да лети ™!" До края на 1930, почистващата система на Rexair бе приветствана, като много повече от една обикновена прахосмукачка. Способността на почистващата система на Rexair да елиминира прахта от въздуха в дома, направи живота на страдащите от алергии и сенна хрема по-лесен, а скоро след това и медицински специалисти признават почистващата система на Rexair за революционен продукт.

1941

Годините на войната ...

Както Америка влиза във Втората световна война, Rexair е сравнително добре развита компания. През 1941г. Rexair се слива с корпорация на Мартин-Пери - Толедо, Охайо, което предоставя на Rexair много и разширени възможности за производство.
По време на войната, Rexair и Мартин-Пери са в подкрепа на военните усилия в производството на радарни кутии, ракетни установки и корабни прегради и облицовки.
След края на войната, Rexair е в перфектна позиция за следвоенния икономически бум. Компанията е твърдо установена, а скоро почистващата система на Rexair се превръща в позната за всяко домакинство дума.

1948

Възможностите се разрастват ...

През 1948 г. продажбите на почистващата система на Rexair се покачват неимоверно. Това отчасти се дължи на един млад продавач от Оунсбъро, Кентъки. J.V. Sanders - по-известен като "Санди" - гледал демонстрация на почистващата система на Rexair и дошъл в Детройт, Мичиган решен да стане "най-добрият продавач,който компанията някога е имала." Той става най-добрият продавач,но и много повече от това, помагайки на Rexair да расте и да се развива. "Санди" олицетворява възможността, която Rexair предлага, а през 1953 г. става един от петте регионални мениджъри в Rexair.

1955

Раждането на Rainbow ...

През 1955 почистващата машина на Rexair вече е изключително усъвършенствана. С елегантен, изчистен дизайн и мотор два пъти по-мощен от своя предшественик и ново име "Rainbow".Rастежът на Rexair е огромен, в резултат на един страхотен продукт, упорита работа и отдаденост на своите дилъри и регионални мениджъри и служители.

1959

Rexair се пренастройва за бъдещето ...

През февруари 1959 списанието “Rexevents” обявqwa новината - "Големите мечти се сбъдват -. Sanders и Съдружници закупиха Rexair" J.V. Сандърс става част от управлението на Rexair и първата му цел е да разгърне напълно "Rainbow възможността." Дистрибуторите на Rainbow сега имат възможността да бъдат независими собственици на бизнес. Дилъри, мениджъри и дистрибутори могат директно да постигнат личните си цели за успех, сигурност и финансово удовлетворение

1969

Обещание за непрекъснато усъвършенстване ....

През 1969 г. Rexair представи своя нов производствен обект разположен върху площ от 9300 квадратни метра в Cadillac, Мичиган. В резултат на обещанието на Rexair за непрекъснато усъвършенстване на продуктите, Rainbow продължи да се развива, наред с новите аксесоари, Power nozzle и AquaMate. Новата Rainbow D3 стартира през 1980 г., първата голяма промяна на модела за двадесет години. С нов, охлаждащ се мотор D3 е първият модел Rainbow одобрен за "мокро почистване."

1986

Rainbow по света ..

Още през 1947 г., Rexair има клонове в Канада, Куба и Мексико. След 1980 г. продажбите на Rainbow по света наистина достигат върхове. Rexair развива международна мрежа за продажби и дистрибуция, а самата машина е усъвършенствана и подобрена с цел да отговори на специфичните изисквания на страните от цял свят. През 1986 г. Rexair отпразнува своята Златна годишнина със стартирането на най-новия модел Rainbow D4. В резултат на пет годишно планиране, усъвършенстване и тестване, най-новия модел Rainbow D4 е считан от J.V. Сандърс за "Най-добрата система за почистване на земята."

2001

Подготвена за предстоящо величие ...

През 2001 г. Пол Видович поема командването на Rexair, като президент и главен изпълнителен директор, а през 2002 г., също така приема отговорностите на председател на борда на директорите. Пол започва кариерата си в бизнеса през 1971 г. Той се издига с многобройни успехи в продажбите. Изключителните му лидерски умения и знания за бизнеса превръщат Rexair в компания с изключително високи постижения в САЩ и в много международни пазари.

2011

Последните подобрения на един наистина революционен продукт...

2011 ни представи най-новото превъплъщение на Rainbow модел Е4. В резултат на интензивно планиране, проучване и огромни финансови ресурси, най-новият модел Rainbow осигурява ненадминати нива на мощност в сферата на домашното почистване.
Днес, Rexair LLC е по-силна от всякога. С една жизнена и рарзрастващата се международна мрежа за продажби, най съвременен производствен и технологичен център и специален и отдаден ръководен екип, Rexair е подготвена да посрещне бъдещия успех на компанията и на всеки дилър и дистрибутор в световното Rainbow семейство.

Rainbow

Rexair

Вече повече от 80 години превъзходство в сферата на домашното почистване. Вижте повече за компанията днес:

Вижте повече
Rainbow Vacuum Cleaner

Да се срещнеш с легенда

Система за почистване Rainbow

Срещнете се с най-модерната почистваща система на легендарната марка Rainbow

Прочетете повече
Rainbow Vacuum Cleaner