Как да си купим Rainbow®

Вашият дом е Вашето специално място … и идва със свои специални предизвикателства по отношение на почистването. Точно затова един продукт, с толкова много функции, като Rainbow®, е най-добре да се демонстрира в реалната среда, в която ще се използва. По време на безплатна презентация в дома, обучен представител на компанията ще Ви покаже основните характеристики на Rainbow и как тя може да се използва най-ефективно за почистване на Вашия дом. Той/тя може също да отговори на всички въпроси, които имате, за да вземете адекватно решение. Нямате абсолютно никакво задължение за покупка.

Нашият модел за директна продажба

Ние твърдо вярваме, че системата за почистване Rainbow®  най-добре се демонстрира и продава на клиентите чрез персонализирана демонстрация в дома на семейството. Това позволява на клиента да изпита производителността и всички функции на продукта и да вземе адекватно решение за покупка. Нашите продукти се продават по този начин повече от 80 години.

Rexair е горд член на Асоциацията за Директни Продажби /DSA/, което е гаранция, че търговията с нашите продукти се извършва с най-високо ниво на бизнес етика и обслужване на клиентите.

Свържете се с нас още днес

Вземете най-добрата почистваща система
Rainbow създавана някога!

Още за нас