Възможност без ограничения

You are here:

Part-Time

Part-time възможностите в Rainbow бизнеса са идеалният начин да спечелите пари при гъвкаво работно време, отговарящо на Вашия начин на живот.

Може би се нуждаете от допълнителен доход, за да си помогнете при изплащането на ипотеката, за закупуването на нов дом или автомобил, за да осигурите добро образование на децата, за мечтаната ваканция или за покриване на ежедневни разходи.

В Rainbow бизнеса имате възможността да работите няколко часа седмично. Това може да Ви донесе допълнителен доход всеки месец и да подобри начина Ви на живот. Възможно е дори Вие самите да определяте колко часа седмично да работите.

Full-Time

Full-time възможностите в Rainbow бизнеса са много добър вариант за кариера за хора, които търсят гъвкаво работно време, запазвайки заплащането на пълния работен ден.

Възможни сa позиции в областта на маркетинга, продажбите и управлението на продажбите. Предишен опит не е необходим, тъй като Rainbow България осигурява безплатно обучение.

Ние ще Ви осигурим всичко, от което се нуждаете за да започнете, включително:

  • Всеобхватно обучение
  • Забавна и вълнуваща работна среда
  • Възможност за развитие

Rainbow Ви дава възможност да…

Станете дилър

Rainbow Ви дава възможност да…

Станете мениджър

Станете
дилър

Станете
мениджър

Да си част от екипа на Rainbow България…

Момир Попович

CEO & President, Rexair LLC

През 1994г. Момир Попович започва своята Rainbow кариера в България. С блестящ, аналитичен ум, неподправена автентичност и вдъхновяващо лидерство, той извървява пътя от национален дистрибутор, през консул за Близкия изток, през директор по продажбите, вицепрезидент и днес вече CEO и Президент на компанията.

Емил Вишнин

RGD Bulgaria

През 1997г. г-н Вишнин започва, като дилър на Rainbow. Израства, като лидер и днес е Национален дистрибутор, RGD партньор и COE за Източна Европа. Благодарение на визията си за успех, развива мрежа от офиси в цялата страна, а стабилните резултати поставят Rainbow България на почетно място на световната Rainbow карта.

Shawn Jones

ISC Evolution

Г-н Джоунс е изминал целия път от успешен дилър, през мениджър, дистрибутор, до международен консул по продажбите, отговарящ за регион Evolution – България, Сърбия, Румъния, Македония, Гърция, Полша, Израел, Австрия, Чехия, Русия, Унгария, Украйна, Словакия, Словения, Литва и Латвия.

Лидия Попович

RGD Balkan Region

През 1994г. сем. Попович отварят първия си офис в София. Бързо създават регион „Балкан“ и откриват офиси в Румъния, Сърбия и Македония. Благодарение на професионалния ѝ опит и бизнес нюх, от година на година „Регион Балкан“ се превърна в стабилен пазар, а Rainbow в еталон за качество и успешен бизнес.

Програма за Rainbow автомобили

През 2014г. започнахме програма за Rainbow автомобили, която дава възможност на всички наши дилъри и мениджъри да подменят автомобила си с по-нов и по-добър. Автомобилите се отличават с бял цвят символизиращ чистотата, която Rainbow може да достави и елегантно синьо лого отстрани. Rainbow автомобилът се превърна и в символ на успех, който свидетелства и за изключителните резултати на неговия притежател. Връчването на автомобилите е едно от най-тържествените и щастливи събития на Rainbow. Гордеем се, че вече 102 брандирани Rainbow автомобили, могат да бъдат видяни да доставят здраве и чистота в цялата страна.

Още за нас