Приставки

You are here:

Използвайте силата на Вашата Rainbow система, за да почистите всеки сантиметър от Вашия дом с нашите специално проектирани допълнителни накрайници и приставки.

Тези приставки / накрайници са част от стандартния комплект на почистващата система Rainbow.

Четка за под и стени

За чисти и атрактивно изглеждащи подове от твърда дървесина, линолеум и керамични плочки, четката за под върши изключително добра работа за премахване на повърхностни отпадъци и мръсотия.

Четка за прах

За да поддържате дома си изключително чист, почистете местата с незабележим на пръв поглед прах, като первази на прозорци, венециански щори, сенници, осветителни тела, корнизи, стайни растения, екрани и завеси.

Накрайник за тапицерии

Дълбоко набитата мръсотия може да намали живота и наситеността на цветовете на тъканите. Накрайникът за тапицерии на Rainbow премахва ефективно замърсяванията от меката мебел.

Накрайник за процепи и ъгли

Използвайте този накрайник, за да почиствате в процепи и тесни пространства, например между ребрата на радиатора, под радиатора, по ръбовете на пода и дъските.

Накрайник за труднодостъпни места и мини компресор

За детайлно почистване на изключително труднодостъпни места използвайте този накрайник. Поставен на изхода на системата Rainbow този накрайник работи чудесно за бързо надуване на въздушни матраци и други надуваеми артикули.

Накрайник за грижа за домашни любимци

Нежно почистете, срешете и се погрижете за домашния си любимец с този лесен за използване накрайник.

Чувал Aerofresh

Чувалът помага за премахване на застоял, прашен въздух от декоративни възглавнички, плюшени играчки и е оразмерен, за да пасне дори на най-големите такива.

Накрайник за почистване на серпентините на хладилника

Охлаждащите серпентини на хладилника привличат прах и трохи и могат да станат по-малко ефективни, когато са покрити с мръсотия. Благодарение на своя издължен дизайн, този накрайник лесно може да се използва за почистване под Вашата пералня, сушилня или на видимите охлаждащи серпентини на Вашия хладилник. Можете да го използвате за почистване на труднодостъпни места в дома си или дори в колата си.

Накрайник за мокри петна

Упоритите петна и разляти течности могат лесно да се почистят с Вашата Rainbow и този удобен накрайник.

Още за нас