Главният офис на Rexair LLC се намира в град Трой, Област Кадилак, щата Мичиган в САЩ. Оттам се координират и администрират продажбите, маркетинга и световната независима мрежа от дистрибутори на Rainbow.

Почистващата система Rainbow е изключителен продукт на Rexair LLC вече повече от 90 години. Неговата легендарна филтрираща система на водна основа е направила Rainbow известен по целия свят. Днес почистващата система Rainbow се рекламира и продава в повече от 80 страни по света.

За да се свържете с главния офис на Rexair LLC, може да пишете на адрес:

Rexair LLC
50 West Big Beaver, Suite 350
Troy, MI USA 48084

Rexair LLC е горд член на асоциацията на DSA.

Производствен и технологичен център

Кадилак, Мичиган, САЩ

Област Кадилак в щата Мичиган е родното място на цялостното производство, изследвания и център за развитие на Rexair, като едновременно с това служи и като главен център за дистрибуция. Заводът в Кадилак използва най-съвременни технологии и се гордее с лоялни и ентусиазирани служители. Това са най-важните фактори, на които държи Rexair и които са главната причина за високото качество на готовия продукт от началото до края на производството му. За да бъде признат Rainbow, като най-висок стандарт за поддържане на чистотата в домовете, заводите в Кадилак работят усилено за патентоване и усъвършенстване на технологиите.
Тези усилия са изцяло насочени към развитие, подобряване и модернизиране на единствената по рода си система за почистване Rainbow.

Още за нас