Почистете с вода въздуха вкъщи

Rainbow притежава и друга невероятна екстра. При включване на системата на ниска скорост, ще освежите въздуха в стаята и ще отстраните миниатюрните въздушни частици, както и тежките миризми, като пушек или боя. Тази характеристика е изключително подходяща, когато метеорологичните условия навън не позволяват отварянето на прозорците за проветряване.

Знаете ли, че можете да почистите своите дрехи и възглавници с помощта на Rainbow?

Mодерната система Rainbow създаде Торба за изсмукване и освежаване на дрехи, възглавници или плюшени детски играчки. Ето как става това… Поставете възглавницата в Торбата за изсмукване и освежаване. Свържете накрайника за почистване на тапицерия, с тръбата и задръжте торбата плътно затворена около нея. Включете системата Rainbow и вижте как тя изсмуква застоялия и мръсен въздух. Без да изваждате тръбата от торбата, преместете маркуча на изходящия отвор на Вашата Rainbow. Възглавницата Ви е вече освежена и ароматизирана от пречистения от водата въздух.

Какво ще кажете за миникомпресорa Rainbow?

Почистващата система Rainbow предлага специално устройство за надуване, с уникални характеристики. Прикрепете приставката към закривената тръба на Rainbow и маркуча. Свържете накрайника с изходящия отвор за въздух на системата и може да надувате плажни топки, въздушни дюшеци и играчки бързо и ефикасно. Може да използвате приставката в режим „засмукване“, като идеално средство за почистване на труднодостъпни места. Почиствайте серпентината на хладилника, местата зад домакинските уреди. Rainbow предлага максимална адаптивност.

Почистване на прах от гладки повърхности!

Фината четка за прах от естествен косъм почиства нежно порцелан, предмети на изкуството, щори, както и черна техника. Подходяща е и за почистване на прах от стайните растения.

Използвайте накрайника за почистване на труднодостъпни места

„Вълшебната пръчица“ – една много малка, но удобна приставка. Това е Вашият накрайник за труднодостъпни места. Дизайнът ѝ позволява да почистите под пералнята, сушилнята или серпентината на хладилника. Може дори да я използвате за первазите, за да отстраните досадния прах или под тежки мебели, където често е трудно да достигнем.

Четка за мека мебел

Не забравяйте да поставите накрайника за прах, за да почистите цялата къща. Прикрепете го към тръбата и почистете цялата стая. Започнете от меката мебел, щорите, драпериите и завесите, лампионите, первазите на прозорците и растенията. Завършете почистването, като прикрепите четката за прах към удължен маркуч (проверете при Вашия дистрибутор за по-дълъг маркуч Rainbow) и почистете перките на вентилаторите по тавана и корнизите, стените и високите тавани.

Ако нещо събира прах, то със сигурност може да бъде почистено с Rainbow.

Често задавани въпроси

Къде мога да се снабдя с ръководство на потребителя?

Ръководството на потребителя е налично за изтегляне от секция Обслужване на клиенти.

Колко вода се налива в резервоара?

Напълнете резервоара с вода до покриване на стълбчето, което се намира в средата на резервоара.

Какво се покрива от гаранцията на Rainbow?

Rexair предоставя на своите независими оторизирани Rainbow Дистрибутори, в писмена форма, три (3) години гаранция или общо девет (9) години удължен гаранционен срок на мотора и електрониката на системата за почистване Rainbow. Тези гаранции не покриват нормалното износване, произтичащо от използването на продукти, като ремък, HEPA неутрализатор и т.н.

Мога ли да използвам друга марка препарати, различна от тези на Rainbow?

Rexair и Рейнбоу България препоръчват използването на продукти само с марката Rainbow.

Колко често трябва да сменям HEPA филтъра?

Според гаранционните условия на Рейнбоу България ЕООД и Рейнбоу Сервиз ООД, всяка година Вашата система за почистване Rainbow трябва да бъде преглеждана в Rainbow офис или Rainbow сервиз. От този преглед се установява дали е нужна смяна. Приблизително след пет години употреба HEPA неутрализаторът трябва да бъде сменен в Оторизирания Rainbow Сервиз.

Безопасно ли е използването на RainJet върху различните подови настилки?

RainJet се използва за почистване на следните подови настилки: мрамор, камък, керамични плочки, винил и балатум. Да не се използва върху недовършени подови настилки, намазани с масло или вакса дървени дъски, незалепени теракота или мокет, защото те могат да бъдат повредени.

Може ли Rainbow да се използва за събиране на течности?

Rainbow може да се използва за събиране на течности. Моля следвайте инструкциите, описани в ръководство на потребителя. Rainbow Power Nozzle /голямата тупалка/ не може да се използва за събиране на течности.

Къде мога да закупя почистваща система Rainbow?

Почистваща система Rainbow се продава посредством мрежа от Оторизирани Rainbow Дилъри и Дистрибутори. Ако искате да закупите Rainbow, моля попълнете формата „Заявка за демонстрация“. Оторизиран Rainbow представител за Вашия район ще се свърже с Вас за повече информация.

Ръководства за употреба на Rainbow

Полезно за купувача

Рискове при закупуване от неоторизиран диструбутор

Предупреждение към купувача

 

Не правете грешката да закупите Вашата Rainbow от неоторизиран търговец на дребно. Само оторизиран дистрибутор (дилър) на Rainbow може да продава и поддържа истинската Rainbow. Закупувайки Rainbow, Вие купувате продукт, развиван в продължение на повече от 90 години, оригинален и постоянно усъвършенстван.

Рискове при закупуване на Rainbow от неоторизиран търговец или от интернет:

 

  • Няма да можете да се възползвате от оторизираната гаранция, която се поддържа от производителя Rexair LLC в Трой, Мичигън, САЩ.
  • Всякакви гаранции от неоторизирани продавачи на Rainbow може всъщност да се окажат безполезни. В допълнение на това, за да получите поправка в гаранционния срок, може да се наложи да опаковате системата Rainbow и да я изпратите за поправка, което отнема време и средства, без гаранция за задоволително обслужване. Независимо от обещанията за бързо транспортиране, много често има големи забавяния между момента на покупка с кредитна карта и датата на действителната доставка.
  • Уреди, рекламирани като „нови“ може да се окажат употребявани. Може да не разберете докато не се окаже твърде късно!
  • Оторизираните дистрибутори на Rainbow зачитат само гаранциите на машините, продадени от други оторизирани дистрибутори, които не включват магазините за прахосмукачки или интернет търговци.
  • Докато Rainbow съчувства на клиенти, които са се възползвали от неоторизирани интернет търговци, то Rexair LLC застава зад оторизираните си дистрибутори и може да окаже съдействие само на клиенти, които са закупили уреди от оторизирани дилъри.

Предимства

Предимства при покупка от оторизиран дистрибутор или дилър

 

Предимствата да закупите Rainbow от оторизиран дистрибутор са:

  • Ще получите оторизирана гаранция, която се поддържа от Rexair LLC
  • Ще получите персонално и внимателно обслужване
  • Ще получите чисто нов продукт
  • Ще имате достъп до удобно и оторизирано местно обслужване

Още за нас